29 Eylül 2015 Salı

Kuşkonmaz ve Kabaklı Erişte (Japonya) yemek tarifi




1 paket japon eriştesi
1 adet kabak
6 adet kuşkonmaz
5 adet havuç
4 yemek kaşığı margarin
3 yemek kaşığı soya sosu
Bir tutam karabiber

Kuşkonmazları 2 parmak genişliğinde kesin 5-6 dakika haşlayın. Havuçları ve kabağı ince dilimler halinde kesin. Tavaya margarini, kabakları, havuçları ve kuşkonmazları koyup orta ısıda kavurmaya başlayın. Makarnayı haşlayın. Kavrulan sebzelere soya soiçme suyu ve karabiber ekleyin. Erişteleri süzün ve sebzelere ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra servise sunabilirsiniz

Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder