7 Ekim 2015 Çarşamba

Arus Pilavı nasıl yapilir ?




1 içme suyu bardağı pirinç
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1,5 içme suyu bardağı su
1 tatlı kaşığı domates salçası
15 gram tavuk bulyon
1 tatlı kaşığı toz beyazbiber
1 adet kıyılmış sarımsak
Yarım kıyılmış soğan

Pirinci sıvıyağda kavurun. Ayrı bir tencerede su, salça, tavuk bulyon, beyazbiber, sarımsak ve soğanı iyice kaynatın. Pirinci ekleyip, ocağın altını kısın. Tencerenin kapağını kapatıp, ara sıra karıştırarak pişmeye bırakın.

Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder