7 Ekim 2015 Çarşamba

Meksika Usulü Fırınlanmış Balık nasıl yapilir ? (Video)




1 buçuk kilo morina balığı
1 fincan salsa sosu
1 fincan dilimlenmiş çedar peyniri
1 / 2 fincan ufalanmış mısır cipsi
1 soyulmuş ve dilimlenmiş avokado
1 / 4 fincan ekşi krema
2 yemek kaşığı margarin

Fırını 180 dereceye ısıtın. Fırın kabını yavaşça margarin ile yağlayın. Balığı soğuk sudan geçirip kurulayın. Fırın kabına yan yana dizin. Salsa sosunu üzerine dökün. Peyniri serpin ve ufalanmış cipsi de peynirden sonra serpin. Üzerine sana klasik yağ koyun. Hiçbir şeye sarmadan 15 dakika fırınlayın. Avokado ve ekşi kremayla servis edin.

Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder