2 adet kırmızı biber
200 gram keklik eti
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı margarin
4 adet doğranmış domates
250 gram kırmızı meksika fasulyesi ( haşlanmış)
150 gram mısır tanecikleri (haşlanmış)
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
1 çay kaşığı toz şeker
4 adet tortilla
Servis için marul
Doğranmış kırmızı biberleri ve soğanları tavada margarin ile birlikte yaklaşık 3-4 dakika sotelenir. Daha sonra küp küp doğranmış olan keklik eti de bu karışıma eklenip keklik parçacıkları açık kahve rengini alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir. Domates, mısır, kırmızı fasulyede keklik eti piştikten sonra bu karışıma baharatlar ile birlikte eklenerek sos Yoğunlaşıncaya kadar pişirilir. Tortilla ekmeğine sarın. İnce kıyılmış marul salatası ile servis yapabilirsiniz
Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder