MALZEMELER
1/2 kilo dana eti
1 adet soğan
1 dis sarımsak
1/2 kg haslanmis meksika fasulyesi (kirmizi fasulye) veya konserve
4 adet domates veya 1kutu konserve kesilmis domates
3 yemek kasigi yag
2 bardak su
2 adet ince dogranmis aci kirmizi biber
YAPILIŞ TARİFİ
Etler kusbasi seklinde dogranir yagda hafif cevrilir.Icine kup dogranmis soğan ve sarımsak ilave edilerek besdakika daha sote edilir. Icine fasulye ve minik dogranmis domatesler ve içme suyu ilave edilir. Tuz biber ve tabasco ile istege gore tatlandirilir. 15 dakika kisik ateste pisirilir.
Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder