http://www.kotanyi.com
200 g tavuk
200 g soya eti veya 200 g balık
2 havuç
2 dolmalık kabak
300 g brokoli
150 g ıspanak
1 tin hindistancevizi sütü
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket Kotányi Chiang Mai köri harcı
Lezzetlendirmek için tuz
Et, soya eti veya balık etini doğrayın ve pembeleşene kadar yağda kızartın.
Ince ince havuçları, kabakları ve brokolileri doğrayın ve kızartın.
1 paket Kotányi Chiang Mai köri harcı, hindistancevizi sütünü ekleyin. Ispanak ile çırparak 10 dakike kısık ateşte üstünü kapatmadan pişirin.
Not: Yumurta şehriyesi ile servis etmenizi tavsiye ederiz.
Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder