11 Ekim 2015 Pazar

Kılıç Balıklı Krep (Polonya) nasıl yapilir ? (Video)




250 gram brüksel lahanası
230 gram Hazır krep hamuru
1 çorba kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı karabiber
50 gram kılıç balığı kıyması
3 adet yumurta
Tuz

Brüksel lahanasını temizleyip tuzlu suda 1 çorba kaşığı sana yağıyla 6 dakika haşlayın.
Süzüp soğuttuktan sonra küçük kesin ve çırpılmış yumurta, tuz, kılıç balığı eti, karabiberle karıştırın. Yağlayıp unladığınız tartalet (8 adet) kalıbına 3 mm kalınlığındaki hazır krep hamurunu yerleştirin. İç dolguyu aktarıp 180 derece fırında 12-15 dakika pişirin.

Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder