11 Ekim 2015 Pazar

Polonya Usulü Kırmızı Pancar yemek tarifi




http://www.lezzetsirri.com

4 adet kırmızı pancar
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı toz şeker
50 gr. tereyağı
tuz

Kırmızı pancarları bol içme suyu ile bir tencereye koyarak, iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın. Soğuduktan sonra kabuklarını bir bıçakla soyarak rendenin iri tarafından geçirin. Tereyağını tavada eritin. 1 çorba kaşığı unu kızgın tereyağına ilave ederek kavurun. Daha sonra rendelenmiş pancarları tavaya koyun, toz şekeri ve tuzu serpip karıştırarak 10 dakika kadar pişirin. Pişen pancarlarınızı bir tabağa alın. Haşlanmış patatesle sıcak olarak Polonya Et Dolmalarının yanında servis yapın.

Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder