5 Ekim 2015 Pazartesi

Palançika yemek tarifi




2 adet yumurta
2 içme suyu bardağı süt
3 çorba kaşığı margarin
1,5 içme suyu bardağı un
1 tutam tuz
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 çay bardağı çikolata sos
1 içme suyu bardağı zerdali marmeladı
Yeteri kadar dondurma

Un, yumurta, süt, tuz, eritilmiş yağı ve pudra şekerini karıştırarak krep hamuru elde edelim.
Teflon tavada ince krep hamurlarını pişirelim.
Pişirmiş olduğumuz krep hamurlarının içine marmelat ve kuş üzümü ilave edelim.
Katlayarak tabağa koyalım ve dondurma ilave edip çikolata sos gezdirerek servis yapalım.


Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder