28 Eylül 2015 Pazartesi

Jalapena Biberli Özel Soslu Spagetti yemek tarifi (Video)



1 paket spagetti
2 adet taze kırmızı biber
100 gram kavrulmuş kuşbaşı et
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
2 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pekan cevizi rendesi
1 çay kaşığı jalapena biberi

Bir tencereye 8 bardak suyunuzu kaynatın. Tuz ekleyin ve makarnanızı 15 dakika kaynatın. Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı margarinle uzun doğranmış soğanınızı kavurmaya başlayın. Etinizi, baharatı ve yuvarlak doğranmış kırmızı biberleri, jalapena biberini, rendelenmiş pekan cevizini ekleyin. Soğanlarınız yumuşamaya başlayınca haşlanmış spagettinizi içine katın ve karıştırın.

Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder