10 adet Pınar Milföy Hamuru
500 ml Pınar Süt
25 gram Pınar Tereyağı
3 yemek kaşığı buğday nişastası
100 gram şeker
3 yumurta sarısı
Milföyleri çözülene dek oda sıcaklığında bekletin. Sütü bir tencereye boşaltın. Şeker, tereyağı, 3 yumurta sarısı ve nişastayı ekleyin. Karışım yoğunlaşıp muhallebi kıvamına gelene dek 10 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın. Yumuşayan milföy hamurlarını mini tart kalıplarına yerleştirin. Milföylerin orta kısımlarına tatlı kaşığı yardımı ile ılık muhallebiden paylaştırın. Sıcak fırında pişirin.
Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder