3 yemek kaşığı margarin
6 sığır pirzola
200 gram domates
3 içme suyu bardağı elma sirkesi
3 çay kaşığı kekik
Yeteri kadar tuz
Etleri streç film arasına koyup, et dövücü ile çok ince olacak şekilde dövün. 200 derece fırında pirzolaları pişirin.
Geniş bir kızartma tavasında margarini eritin. Rendelenmiş domatesleri pişirin.Kekiği ekleyip iyice kavurun. Piştikten sonra soğumaya bırakın. Soğuyan domatesleri elma sirkesi karıştırın. Pişen pirzolaları sirkeli domates sosuyla karıştırıp servis yapın. Hazır olan salboccaları sıcak servis yapın.
Not:Yemeğinizi kesinlikle kısık ateşte yapmanızı tavsiye ederiz.
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder